Lejlighed til 9 personer beliggende tæt på god badestrand mod vest - Emmerbølle Strand - ca 1,5 km til fods eller på cykel af ø-stien der går rundt om Langeland.
Mod øst er stranden mere velegnet til lystfiskeri eller til en lang vandretur.
Egeløkke slot ligger også tæt på øhavsstien - ca 1,5 km. Egeløkke har, som de andre små adelsgårde på Langeland, en historie, der går tilbage til slutningen af middelalderen. Gården nævnes første gang i 1426 og ligger i Bøstrup Sogn, Langelands Nørre Herred, Langeland Kommune. Hovedbygningen er opført i 1845-1846 og tilbygget i 1890.
N.F.S. Grundtvig var huslærer på Egeløkke og han skrev digtet "Strandbakken ved Egeløkke".
Lejbølle Hjortebane, Beliggende ca 5 km fra Bageriet er en af Danmarks mest moderne skydebaner, skyder man inde fra huset, så uanset vejret er skydningen behagelig. Der er også mulighed for at nyde en kop kaffe, der for øvrigt er med i prisen, når man skyder på banen.
Bøstrup kirke er sognekirken for Bøstrup Sogn, der hører under Fyens Stift. Kirken ligger i Langeland Kommune, tidligere lå den i Tranekær Kommune, Langelands Nørre Herred.
Der er tale om en middelalderkirke, oprindelig herredskirke for Langelands Nørre Herred. Karakteristiske billedkvadre indsat i murene – for eksempel et Kristus-hoved.
Altertavlen er et renæssancearbejde fra omkring 1615, prædikestol fra Hans Gudewerdt den Yngres billedskærerværksted udført i renæssancestil 1634.
På kirkegården hviler fru Constance Leth til Egeløkke. Hun huskes især fordi Grundtvig i 1805, da han var huslærer på godset, nærede en dyb forelskelse i hende.
Vi ligger i kort afstand fra Tranekær - en by bygget op omkring Tranekær slot. Som residensby for Grevskabet Langeland i lange perioder af Langelands historie reelt været øens magtcentrum frem for den eneste købstad Rudkøbing.
Lensgreve Frederik Ahlefeldt-Laurvig, kaldet "Generalen", har især præget Tranekær. Han ønskede at skabe Tranekær om til noget i retning af et tysk fyrstendømme. Han oprettede adskillige virksomheder og institutioner i byen og indskrev udenlandske funktionærer og håndværkere, hvis efterkommere stadig kan findes på øen. Tranekær fremtræder endnu som "Generalens" by, og den er enestående i hele Danmark.
Lohals er en lille havneby på Langeland med 435 indbyggere (2024)[1], beliggende i Hou Sogn. Lohals ligger i Langeland Kommune og hører til Region Syddanmark.
Fra Lohals er der knap 18 kilometer til Tranekær, godt 29 til Rudkøbing og knap 52 til Bagenkop. Byen var tidligere kendt som færgeoverfartsby med ruter til Korsør på Sjælland og Lundeborg på Fyn. Byen har siden 1990erne været ramt af tilbagegang, men er nu ved at udvikle sig til et rekreativt område med feriegæster, sommerhuse og lystbådehavn.
Lohals Havn er en gammel fragtskibs- og fiskerihavn, bygget i slutningen af 1850erne. Fiskeriet forsvandt næsten helt i 1980erne, men i dag har Lohals tre erhvervsfiskere. 1970 fik havnen en bedding og kort derefter en maste- og bådekran. 1981 blev den nye marina indviet.
Rudkøbing er den største by på Langeland og øens hovedby med 4.596 indbyggere (2024), beliggende 16 km sydøst for Svendborg, 9 km vest for Spodsbjerg, 26 km nord for Bagenkop og 30 km syd for Lohals. Byen ligger midt på øens vestside ud mod Det Sydfynske Øhav. Rudkøbing hører som resten af Langeland til Langeland Kommune.
Byen bærer præg af gammel købstad med brostensbelagte gader og velbevarede byhuse. Byen havde tidligere en del industri, mens turisme i dag er et vigtigt erhverv.