+45 39 61 04 05

Svenska

Hvem har plass til oss

Når du har funnet området eller byen du ønsker å besøke er der øverst et filter.

Klikk på "Show" filter og fyll ut felter med ankomst- og avreisedato, antall personer og rom, og klikk.

Så vil du få en liste der verter som har plass til deg er fremhevet.

Du vil fortsatt kunne se de andre verter, men en eller flere af de dager du ønsker overnatting har de ikke plass.

Tilgjengelig på Dansk