+45 39 61 04 05

Svenska

Booking

Når du har funnet stedet du ønsker å overnatte hos så klikker du på "Book".

Du fyller først ut informasjoner om din booking. Så klikker du på knappen under.

Du kommer så til siden med dine egne informasjoner og oprettelse av en konto.

Hvis du allerede har en konto, så logg inn først, så blir det lettere for deg.

Når du har skrevet dine personlige informasjoner klikker du på knappen under.