+45 39 61 04 05

Svenska

Booking

Søgning, når du kender datoer.

Det letteste er at bruge søge funktionen som er øverst til venstre.

Skriv det første bogstav i den by du vil til og vælg eller skriv flere bogstaver i byens navn.

Vælg antal personer.

Vælg ankomst og afrejse datoer.

Tryk søg

Du får nu et søgeresultat på datoer og den præcise pris for alle nætter.

Hvis du skal bruge flere værelser skal du gå lidt ned på listen, og se resultater med flere værelser.

Søgning uden datoer

Det letteste er at bruge søge funktionen som er øverst til venstre.

Skriv det første bogstav i den by du vil til og vælg eller skriv flere bogstaver i byens navn.

Vælg antal personer.

Marker boksen Søg uden datoer

Tryk søg

Når du har valgt det sted du vil overnatte trykker du på Book.

Overnatning med en blå bookingknap bekræfter med det samme din booking, som du kan se i din mailbox.

Overnatning med en blå bookingknap kommer værten tilbage til dig med svar som du kan se i din mailbox.

Du får med det samme en mail på bookingen. Du kan logge ind og se bookingen, hvis du vil.

Brug for flere værelser.

Her skal du altid bruge søgeboksen med datoer, så kan du få flere værelser i samme booking og søgning.

Du vil også blive spurgt om din ankomsttid, hvor langtid du kan vente på svar, hvis det er en grøn bookingknap, navn, telefon og email inden bookingen er færdig.