+45 39 61 04 05

Svenska

Opprett en konto

Når du ønsker en booking bliver du bedt om at oprette en konto.

Til denne konto kan du selv vælge brugernavn og password.

Du vil sikkert bruge vores hjemmeside mange gange og ved at oprette en konto gør vi det nemmere for dig.

Hvis du ønsker depositum skal du udfylde alle informationer om hvor depositum skal betales til.

Du kan under rabatt sette dine betingelser for depositum.

Alle informasjoner som vi skal bruke vil ikke bli videresendt eller på anden måde komme andre enn den vert du reserverer i hende.