+45 39 61 04 05

Svenska

Søk og finn

Når du er på forsiden har du flere muligheter.

Midt på siden

her finner du et antall land og byer som du kan klikke direkte til en by.

Disse byer er de byer som er populære akkurat nå og det skifter hele tiden.

Du kan også klikke på mer hvis den by du ønsker finnes på listen.

Så kommer det flere byer frem.

Øverst til venstre

Finnes en søkeboks der du kan søke etter en by.

Skriv en bokstav og en liste kommer frem. Klikk på den byen du ønsker å besøke.

Velg et land

I menyen til venstre finnes alle de land som er med på vår side. Klikk på det landet du vil besøke. Velg et område og finn områdets byer. Du velger den byen du ønsker å besøke.

Under byen fins de verter vi har i vårt system. Klikk på den vert du ønsker å velge.

Husk at det er et filter øverst som du kan bruke.(Se annet hjelpe-emne).