+45 39 61 04 05

Svenska

Booking-børsen

Dette er en ny måte å hjelpe deg på når du skal finne overnatting.

Hvis du booker hos en vært som ikke har plass eller av annen grunn ikke svarer deg vil bookingen bli flyttet til vår Børs.

Her vil andre verter i området kunne se at du søker overnatting.

De andre vertene har dermed mulighet for å fortelle deg at du kan booke hos dem.

Du vil hvis dette skjer få en en epost med en liste over de som har plass.